Jedálny lístok
Kuchyňa je v prevádzke : Pondelok – Piatok od 11:00 h do 15:00 h Sobota – Nedeľa od 12:00 h do 20:00 h
POLIEVKY:
0,33 l Hovädzia s cestovinou
2,50 €
0,33 l Bujón s vajcom
2,50 €
0,33 l Cesnaková s chlebom
2,50 €
0,33 l Cibuľová so syrom a vajcom
2,50 €
TEPLÉ PREDJEDLÁ:
70g Hemendex
(šunka, vajcia, chlieb)
4,20 €
70g Bekendex
(oravská slanina, vajcia, chlieb)
4,40 €
100g Pikantná hrianka
(šunka, šampiňóny, lečo, syr, chlieb)
4,20 €
80g Omeleta so šampiónmi
3,70 €
80g Omeleta so šunkou
3,90 €
MINUTKOVÉ JEDLÁ:
150g Pfeffersteak
(sviečkovica, zmes korenia, maslo)
14,90 €
130g Vyprážaný bravčový rezeň
5,80 €
150g Chatárska pochúťka
(bravčové kare, šampiňóny, smotana, )
6,80 €
120g Černohorský rezeň
(bravčové stehno, zemiakové cestíčko, syr)
6,80 €
120g Cordon blue
(kuracie prsia, šunka, syr, troj obal)
7,20 €
150g Kuracie rezy Gorgonzola
(kuracie prsia, niva, smotana, maslo,)
7,50 €
130g Vyprážaný kurací rezeň
5,80 €
150g Diabolské prsia
( kur. prsia na rezance,paprika, paradajka, cibuľa, šampiňóny, feferónky, kečup )
7,20 €
150g Prirodný kurací rezeň
5,80 €
150g Vyprážané rybie filé
6,80 €
150g Rybie file na masle
6,80 €
CESTOVINY:
400g Penne quarto formagi s kuracím mäsom
(penne, štyri druhy syra, smotana, s kuracím mäsom)
6,50 €
BEZMÄSITÉ JEDLÁ:
100g Vyprážaný
syr
(syr eidam, troj-obal)
5,30 €
100g Pastiersky
syr
(syr eidam, šunka, troj-obal )
6,20 €
100g Vyprážaný encián
(encián, troj-obal)
5,80 €
Dezerty
125g Palacinky so zaváraninou
(2ks palacinka, džem )
3,50 €
125g Palacinky
s čokoládou
(2ks palacinka, čokoláda, orechy šľahačka)
3,80 €
125g Palacinky s ovocím
(1ks palacinka, ovocím, šľahačka, jahodová poleva)
4,20 €
Prílohy
200g Americké
zemiaky
1,50 €
150g Zemiakové
hranolky
1,70 €
200g Varené zemiaky
1,20 €
200g Opekané zemiaky
1,20€
150g Dusená Ryža
1,20€
50g Tatárska omáčka
0,60€
50g Kečup
0,60€
20g Horčica
0,50€
50g Chlieb
0,20€
ŠALÁT A KOMPÓTY
200g Grécky šalát
(kukurica, cibuľa, sezóna zelenina, vajce, jogurt,)
3,50 €
200g Šopský
šalát
kapusta, cibuľa, paradajky, uhorky, syr, jogurt, citrón)